ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χαρά μας, να οργανώσουμε το γάμο σας…

Γάμος λιτός ή φαντασμαγορικός, σίγουρα όμως ξεχωριστός!

Κατερίνα Αντωνογιαννάκη

Ονομάζομαι Κατερίνα Αντωνογιαννάκη, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Η ενασχόλησή μου με τη διακόσμηση ξεκίνησε από μικρή ηλικία, βοηθώντας τη μητέρα μου να στολίσει το σπιτικό μας για τις γιορτινές μέρες!

Καθώς μεγάλωνα, η αγάπη μου για τη διακόσμηση γινόταν όλο και πιο έντονη, λαμβάνοντας μέρος στις σχολικές εκδηλώσεις. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στις παιδαγωγικές επιστήμες, συνέχισα να δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στα ψυχαγωγικά δρώμενα του Δήμου μου. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου και σκεπτόμενη το μέλλον μου, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το Event Planning.

Και… μόλις το 2017, δημιουργήθηκε η εταιρεία Εlapini events, με πολύ μεράκι και αγάπη!

 

Ως Event Planner, στόχος μου είναι να βοηθήσω τα νέα ζευγάρια να οργανώσουν έναν εξαιρετικά όμορφο γάμο, βασισμένο πάντα στη δική τους ιστορία αγάπης.

Να τους προτείνω τις καλύτερες προτάσεις μου, με αγάπη και σεβασμό στη μοναδικότητά τους, να μοιραστώ μαζί τους τις πιο φρέσκιες ιδέες μου και να συνθέσω, μαζί τους, το πιο ονειρικό σκηνικό γάμου!

Εlapini Events

Η εταιρεία Εlapini events δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης γάμων στα ελληνικά νησιά, με άψογο επαγγελματισμό, μεράκι και, κυρίως, αγάπη για το αντικείμενο δραστηριοποίησής της.

 

 Και πώς να μην αγαπάς τη δουλειά σου, όταν το   αποτέλεσμά της κάνει δυο ανθρώπους… πρωταγωνιστές σε ένα ξεχωριστό παραμύθι;

Η Εlapini events είναι μια νεοσύστατη εταιρεία στο χώρο των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, καθώς ιδρύθηκε το 2017. Το όνομά της προήλθε από τη λέξη «εἰλαπίνη», που σημαίνει συμπόσιο (γλέντι).

Στην Εlapini events, φροντίζουμε ώστε η μέρα του γάμου σας να είναι μια λαμπερή γιορτή, με διάχυτα συναισθήματα χαράς, αγάπης και συγκίνησης. Οργανώνουμε γάμους στα ελληνικά νησιά, όπως στην ερωτική Μήλο, τη μοναδική Πάτμο και τα ξεχωριστά Χανιά. Δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες ζωής για τα ζευγάρια που μας επιλέγουν, μοναδικά σκηνικά γάμων και τις πιο όμορφες εκδηλώσεις χαράς και γιορτής, που πλημμυρίζουν από συναισθήματα αγάπης…»

Επικοινωνήστε μαζί μας