ΠΑΤΜΟΣ

Γάμος με… μυστικισμό και κατάνυξη!

Πάτμος, ένας ειδυλλιακός προορισμός

Η Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης -όπως διεθνώς αποκαλείται-, αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό, που συνδυάζει το μυστικισμό και την κατάνυξη με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που κάθε αρχοντική γωνιά της προσφέρει, καλώντας σας σε ένα ταξίδι ατελείωτων και ποικίλων εμπειριών!

Η Πάτμος, το ιερό νησί της οικουμένης

Το μέρος που διάλεξε ο Θεός για να δώσει στον Άγιο Ιωάννη το Ιερό Κείμενο της Αποκάλυψης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς προορισμούς, παγκοσμίως, χωρίς παράλληλα να της λείπει το ανεξάντλητο φυσικό κάλλος και η πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση, που σας καλούν σε ένα ταξίδι… Αποκάλυψης!

Το παραδοσιακό λευκό χρώμα, τα αρχοντικά και τα σοκάκια της κοσμοπολίτικης Χώρας, το ειδυλλιακό τοπίο, οι όμορφες παραλίες, τα γραφικά ξωκλήσια, η πνευματικότητα και η ηρεμία που αποπνέει η Πάτμος…

Όλα αυτά, αρμονικά συνδυασμένα, συνθέτουν έναν ιδανικό γαμήλιο προορισμό, από τον οποίο θα έχετε -σίγουρα- τις καλύτερες αναμνήσεις… στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας!

Πρόσβαση στην Πάτμο

Με πλοίο

Το πλοίο φεύγει καθημερινά από τον Πειραιά (Αθήνα) από την πύλη Ε1, απ’ όπου φεύγουν όλα τα πλοία για Δωδεκάνησα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 ώρες με τη Blue Star Ferries και 9 με 10 ώρες με την ΑΝΕΚ.

Με αεροπλάνο

Η Πάτμος δεν έχει αεροδρόμιο, αλλά είναι εύκολο να φτάσετε στην Πάτμο πηγαίνοντας από Αθήνα αεροπορικώς, με Ολυμπιακή ή Aegean Airlines, στα κοντινά νησιά Σάμο, Λέρο, Κω, και από εκεί με καταμαράν ή ιπτάμενο δελφίνι.

Επικοινωνήστε μαζί μας