ΜΗΛΟΣ

Ο ερωτικός
γαμήλιος προορισμός!

Μήλος, το πιο ερωτικό νησί του Αιγαίου

Τα κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ασημένια άμμος και βράχια δημιουργούν μια παλέτα ζωγραφικής γεμάτη χρώματα, που τη μετατρέπουν στο πιο συλλεκτικό κομμάτι στο κέντρο της Μεσογείου.

Η Μήλος, θεωρείται το πιο ερωτικό νησί του Αιγαίου Πελάγους. Εκεί όπου, χέρι-χέρι, θα περπατάτε ανάμεσα σε αυλές με ψηφιδωτά και πολύχρωμα γεράνια. Σε ένα από τα στενά γύρω από το Βενετσιάνικο Κάστρο της Πλάκας, θα κοντοσταθείτε και θα ψιθυρίσετε, ο ένας στο αυτί του άλλου, λόγια αιώνιας αγάπης, ακριβώς την ώρα που δύει ο ήλιος!

Ειδυλλιακός προορισμός

Με ένα πλήθος από καταπληκτικές παραλίες, εξωτικά τοπία, αρχαιολογικούς τόπους και νησιωτικά ξωκλήσια, το νησί της Μήλου αποτελεί έναν ειδυλλιακό προορισμό για την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου σας.

Η πανδαισία χρωμάτων της θάλασσας και του ουρανού που δημιουργεί ο ήλιος την ώρα που δύει θα σας αποζημιώσει, τραβώντας τις πιο εντυπωσιακές γαμήλιες φωτογραφίες, που θα συνοδεύσουν, για πάντα, την πιο όμορφη στιγμή της ζωή σας…

Πρόσβαση στη Μήλο

Με πλοίο

Η Μήλος βρίσκεται σε απόσταση 86 ναυτικών μιλίων από τον Πειραιά. Το ταξίδι, ανάλογα με το εάν είναι απευθείας ή με ενδιάμεσες στάσεις με συμβατικό πλοίο, διαρκεί από 5 έως 7,5 ώρες.

Με αεροπλάνο

Η Μήλος έχει και αεροδρόμιο και η διαδρομή με αεροπλάνο είναι μόνο 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας