ΧΑΝΙΑ

Γάμος με ρομαντισμό και… μαντινάδες!

Χανιά, το ιδανικό σκηνικό για έναν ονειρεμένο γάμο

Ένα ταξίδι στο ρομαντικό δαίδαλο από βενετσιάνικες γειτονιές και τούρκικους μαχαλάδες φτάνει για να συνειδητοποιήσεις, τελικά, ότι τίποτα δεν είναι αταίριαστο στην πόλη των Χανίων.

Τα Χανιά είναι η μόνη πόλη που, με τα νοσταλγικά χρώματά της, τα φώτα και τις γεύσεις της, θα σε κάνει να νιώθεις πως, όσες φορές και να την επισκεφθείς, πάντα κάτι διαφορετικό θα έχεις να της πεις και να σου πει!

Ιδανικός προορισμός

Την ομορφιά των Χανίων λιμπίστηκαν Σαρακηνοί πειρατές, έμποροι της Βενετίας και Οθωμανοί πασάδες, που άφησαν τα σημάδια τους στην αρχιτεκτονική και τη γαστρονομία τους. Τα ρομαντικά Χανιά προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για έναν ονειρεμένο γάμο.

Οι ολοζώντανες παραδόσεις τους τα καθιστούν μοναδικά, τόσο για τους καλεσμένους, όσο και για το ζευγάρι.

Η γαμήλια ατμόσφαιρα στα Χανιά γεμίζει μουσική, μαντινάδες και ευχές για την ευτυχία του ζευγαριού…

Πρόσβαση στα Χανιά

Με πλοίο

Για τα Χανιά, από το λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια, τα οποία φτάνουν στο λιμάνι της Σούδας που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη. Το ταξίδι από ή για τον Πειραιά διαρκεί 9,5 ώρες και τα πλοία αναχωρούν τις βραδινές ώρες (9μμ) και φτάνουν νωρίς το πρωί (5.30πμ). Επίσης, υπάρχει η επιλογή των Super Fast Ferries που ταξιδεύουν από και προς τα Χανιά σε 4,5 ώρες, με ώρα αναχώρησης 4.30μμ και ώρα άφιξης 8.30μμ

Με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου (Σούδα), σε απόσταση 14 χιλιομέτρων (περίπου 20 λεπτά) από τα Χανιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας